בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


הסתיים קורס מדריכי ה- Raw Food -אוכל עם חיים

 

 הסתיים קורס מדריכי ה- Raw-Food -הראשון במכללת רידמן

לאחרונה הסתיים הקורס הראשון במכללת רידמן להכשרת מדריכים קולינאריים ומנחי סדנאות ב- Raw-Food -אוכל עם חיים. את הקורס הנחתה שירלי בר - מומחית ה- Raw-Food בישראל. הקורס ארך ששה שבועות והשתתפו בו 17 סטודנטים וסטודנטיות . ארבעת השיעורים הראשונים של הקורס כללו התנסות מעשית בהכנת מתכונים רבים ומגוונים. בהמשך הקורס  יצרו הסטודנטים מתכונים מקוריים משל עצמם והדגימו את הכנתם בפני חבריהם לכיתה. המפגש השביעי הוקדש למסיבת הסיום- חלוקת תעודות וכמובן טעימות של המעדנים שהכנתם נלמדה במהלך הקורס. שירלי בר מספרת לנו כי הקורס היה מדהים- ההתלהבות הייתה גדולה והאווירה משגעת. שירלי אף מספרת בגאווה כי שתיים מהסטודנטיות שסיימו את הקורס והוסמכו כמדריכות ידריכו את הקורסים הבאים במכללת רידמן. הקורס הבא נפתח ב- 7 בינואר בקמפוס רמת אביב, ולאחר מכן ייפתח קורס ב- 30 במרץ בשלוחת ירושלים. המטרה היא להכשיר מדריכים נוספים שיוכלו לפתוח קורסים נוספים הן במכללת רידמן והן במקומות אחרים. אתם מוזמנים להצטרף ולהוסיף אל הסל המקצועי שלכם ידע ייחודי ומרתק.

הסתיים קורס מדריכי ה- Raw Food  -אוכל עם חיים
מסיימי הקורס עם תעודות

הסתיים קורס מדריכי ה- Raw Food  -אוכל עם חיים
טועמים את המנות

הסתיים קורס מדריכי ה- Raw Food  -אוכל עם חיים
הדגמה של המנות

ולקינוח מוגש לפניכם מתכון של שירלי בר לעוגת תפוחים, בהצלחה ובתאבון!

עוגת תפוחים:הסתיים קורס מדריכי ה- Raw Food  -אוכל עם חיים

המצרכים:

1 כוס אגוזי מלך טחונים

5 תמרים

 2 כפות קינמון

3 תפוחים

1 כוס צימוקים

2 כפות סירופ אגבה

הכנת התחתית:
במעבד מזון, יש לערבב את האגוזי מלך, התמרים ו-1 כפית קינמון. להשטיח את העיסה שהתקבלה על תחתית המגש (רצוי ברינגים אישים) ולשמור במקרר עד להכנת השכבה העליונה. שוב במעבד מזון את התפוחים, צימוקים, 1 כפית קינמון ואגבה. כאשר התערובת אחידה, לשפוך מעל התחתית. לפזר מלמעלה מעט קינמון ולקרר למשך שעה.