ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


ויקטוריה בוטנקו ביקרה במכללת רידמן

ויקטוריה בוטנקו ביקרה במכללת רידמן

כתבו על ביקורה של בוטנקו ב"הארץ"!


סופרת רבי המכר האמריקאית והשגרירה הנלהבת של תורת ה- Raw Food מזון חי מהצומח ויקטוריה בוטנקו, הגיעה לישראל לרגל צאת ספרה "שייקים ירוקים" בעברית, וקיימה במכללת רידמן הרצאה מרתקת, שתורגמה סימולטנית לעברית.
בוטנקו הינה שגרירה נלהבת של תורת "המזון החי" Raw Food, מזון אשר נאכל בצורתו המקורית ללא כל עיבוד. הטענה העומדת בבסיס המתודה גורסת כי מזון חי שומר ביתר שאת על כוח החיות שלו. מזון חי כולל פירות, ירקות, גרעינים, שקדים, נבטים, דגנים וקטניות מונבטים, פירות יבשים ומיצים טריים. האוכל לא מחומם מעל טמפרטורה של 48 מעלות צלסיוס ולכן נשאר מלא בוויטמינים, מינרלים, מים, חמצן, אנזימים וחיות.

 

להכניס סרטון מ-Content.asp?NavigationID=471&ContentID=1533 
 
 
 
 
 

 


לקריאה נוספת על לימודי נטורופתיה