ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


חטיפי בריאות לפסח

בפסח הזה לא תישארו רעבים. חטיפי הבריאות של שחר סמיט מלאים מכל טוב - פצפוצי אורז ושלל גרעינים ואגוזים- לא דורשים אפייה, קלים להכנה, בריאים, מזינים ובעיקר- טעימים!



חטיפי בריאות לפסח



מצרכים:

• 1/2 4 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר/דבש

• 1/2 2 כוסות תערובת גרעינים וזרעים: אגוזי מלך, פקאן ושקדים - קצוצים, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה, שומשום מלא.

• 5 כפות טחינה משומשום מלא או 5 כפות ממרח 100% שקדים

• 1/4 כוס שמן קוקוס

• 5 כף סילאן

• 5 כפות דבש


הוראות הכנה:

• לקלות למספר דקות את הגרעינים. כל סוג בנפרד.

• לערבב היטב, בקערה גדולה, את כל האגוזים והגרעינים יחד עם פצפוצי האורז.

• במחבת להמיס על אש נמוכה את הטחינה, השמן, הסילאן והדבש – לא להביא לרתיחה! רק להמיס!

• להסיר מהאש ולבחוש היטב. להוסיף תוך בחישה את הדבש.

• מתקבלת תערובת נוזלית וסמיכה. לצקת אותה על גבי תערובת הפצפוצים והגרעינים.

• לערבב היטב היטב. העיסה צריכה להיות מספיק דביקה. אם לא – יש להוסיף עוד כף דבש וכף טחינה.

• לשטח את התערובת על גבי נייר אפיה בתבנית גדולה (כמו זו של תנור האפייה) ולהדק היטב. להקפיא ל- 1/2 שעה.

• להוציא מהקפאה ולחתוך לריבועים. להגיש בעטרות נייר. לשמור בקירור.

• לחילופין: ניתן ליצור מהעיסה כדורים ולהניח בעטרות נייר ולהקפיא ל 1/2 שעה.


לבריאות ובתאבון!


שחר סמיט - יועצת לאורח חיים בריא. בוגרת מסלול לימודי תזונה טבעית ברידמן בבאר שבע. בעלת קליניקה פרטית בקיבוץ סעד, מרצה ומנחת סדנאות בישול ותזונה בריאה.