ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


מתכון אביבי: סלט קינואה וירוקים של רותם ברנר


סלט קינואה וירוקים

מאת: רותם ברנר- סטודנטית שנה ג' במגמת תזונה טבעית- ייעוץ לאורח חיים בריא

מתכון אביבי: סלט קינואה וירוקים של רותם ברנר לכבוד הפסח מוגש לכם סלט קליל, אביבי, מרענן ומשביע עשיר בחלבון ובירקות ירוקים.
הירקות הירוקים עשירים בברזל וכלורופיל אשר הינו אוקסידנט רב מעלה המסייע למניעה ולריפוי של מחלות רבות. הירוקים נחשבים כמטהרי דם, מחזקים את המערכת החיסונית, סופחי רעלים ומשפרים תפקוד הכבד, כיס המרה והכליות.

המצרכים:

- כוס וחצי קינואה מבושלת

- גזר בינוני מגורד דק

- כוס וחצי תערובות ירקות ירוקים חלוטים לבחירתכם:
אפונה, פולי סויה, פול, ברוקולי, שעועית ירוקה, אפונה צרפתית
 
 -  4 -5 אגוזי מלך קצוצים 

- 10 עלי נענע

רוטב -  אפשרות 1:
2 כפות שמן זית
כף מיץ לימון

רוטב - אפשרות 2:
2 כפות שמן זית
שן שום כתושה
1 כף חומץ בלסמי
כפית חרדל
רבע כפית סוכר חום

הוראות הכנה
1. חולטים את הירקות הירוקים במים חמים ל- 2 דקות ומעבירים מיד לקערה עם מים קרים לעצירת הבישול.

2. מעבירים לקערה את הירוקים ומוסיפים את הקינואה, הגזר המגורד, האגוזים והנענע ומערבבים.

3. מוסיפים את שמן הזית והלימון, מערבבים ומגישים.

במידה ובחרתם את רוטב מס 2 , יש לערבב בצנצנת קטנה את כל החומרים ולנער עד לאיחוד החומרים.

• ניתן להחליף את הגזר בקוביות בטטה אפויה

• ניתן לשלב 1/4 כוס עדשים שחורות

בתיאבון!