ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


מתכון מומלץ: סלמון בניחוח אסיאתי


סלמון בניחוח אסיאתי

מתכון מומלץ: סלמון בניחוח אסיאתידג הסלמון עשיר בחומצת שומן אומגה 3 אשר חיונית לשמירה על מערכת העצבים והמוח. אומגה 3 גם בעלת חשיבות רבה בשיפור יכולת הלימוד והביצועים האקדמיים. מסייעת בתפקודים חשיבתיים, רגשיים והתנהגותיים, בדפוסי שינה טובים יותר (פחות יקיצות במהלך השינה), מעלה יכולת להתמודד עם מצבי לחץ, משפרת רמות ריכוז וקשב ומפחיתה היפראקטיביות והתנהגות אגרסיבית.

מצרכים:
3 נתחי דג סלמון

לרוטב:
2 כפות שמן קוקוס
2 כפיות שמן שומשום
2 כפיות סילאן
כף רוטב סויה
מעט צ'ילי טרי או גרוס

לציפוי:
1/3 כוס שקדים מולבנים

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל- 200 מעלות
2. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב עד לאיחוד החומרים
3. מניחים את נתחי הסלמון בתבנית כאשר הצד עם העור כלפי מטה ומברישים את הדגים היטב ברוטב, במידה ונשאר עוד רוטב שופכים אותו מעל הדגים.
4. מפזרים מעל כל נתח שקדים מולבנים ומהדקים אותם מעט לדג.
5. מכניסים לתנור ואופים כ- 12 דקות.

בתיאבון!