ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


סיקור טקס חלוקת תעודות 13.1.2013

טקס חלוקת התעודות במגמת היוגה השנה היה בסימן תזונה יוגית.

מה בין אותו יוגי קדום החי על תזונה צמחונית, על פירות וירקות טריים וניזון מתפריט מצומצם וסגפני ובין היוגי של היום החי בעולם של שפע מזונות ושל אפשרויות? מה כדאי ורצוי לשים על הצלחת לפני תרגול יוגה בכדי לתמוך בתרגול?

יגאל קוטין העביר הרצאה מאלפת בנושא ועשה סדר בין שלל האפשרויות והתמקד בעיקר בנפלאות המיצים הירוקים:

סיקור טקס חלוקת תעודות 13.1.2013

הנוזל הירוק והמתוק הזה המכיל את מה שאנו זקוקים לו בכדי לפתח גוף חזק, בריא וחיוני.
וכמובן טעמנו כמה מהמשקאות המזינים הללו. חלב שקדים המומתק עם תמרים, מתוק ונפלא, מרק עגבניות קר עשיר בטעמו, מיץ ירוק המבוסס, כן, כן תתפלאו על חסה ופטרוזיליה בנוסף לתפוח ותמר והוא ירוק לגמרי אבל מתוק ורענן. ולבסוף מעדן אמתי: מוס שוקולדי מאבקת קקאו, שהשאיר טעם של עוד.
הכול תאווה לחך טרי ורענן, נעשה מול עינינו, והוגש באהבה. וכל מה שצריך לשם כך הוא להפעיל בלנדר ולזרוק פנימה כמה מרכיבים, פשוט ובריא.

לאחר מכן כשעוד הטעם המשובח בפינו נאמרו כמה מילים וחולקו התעודות לבוגרים.
הערב כולו היה מעניין, טעים ומרגש.

אז בהצלחה לבוגרים שלנו בהמשך הדרך. מאחלת לכם תרגול מעמיק ותזונה בריאה.
רחל וילוז'ני מרכזת מגמת היוגה במכללת רידמן