ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


סיכום אירועי "הרצאה וארוחה" שנערכו בחודש יולי 2011


סיכום אירועי "הרצאה וארוחה" שנערכו בחודש

במהלך חודש יולי התקיימו אירועים רבים במגמת האיורוודה של מכללת רידמן. גולת הכותרת הייתה ביקורו של ד"ר קדאר שנדה בארץ ואירועי "הרצאה וארוחה" במסעדות הודיות. אירועים אלו היוו את תחילתו של השיווק לקראת שנת הלימודים הבאה במגמת האיורוודה. שלוש מסעדות הודיות ותיקות בתל אביב השתתפות באירועים אלו: אינדירה, 24 רופי וסאב קוצ' מילגה. בכל מסעדה התארח מומחה לאיורוודה מטעם מכללת רידמן, ד"ר קדאר שנדה התארח באינדירה, יעל פרל בקר, מורה בכירה במגמת האיורוודה ומתמחה בתזונה התארחה ב 24 רופי וגאל קוטין, מרכז מגמת האיורוודה התארח בסאב קוצ' מילגה. סיכום אירועי

בכל אירוע שכזה, התכנסו משתתפים רבים לארוחה הודית קלאסית אשר הותאמה לעקרונות האיורוודה. ארוחה זו כללה: אורז, תבשיל עדשים, תבשילי ירקות שונים, רוטי (לחם הודי), מתבלים שונים ופיקנטיים, משקה יוגורט איורוודי ועוד. ארוחה עשירה זו הורכבה על פי הנחיות מדויקות של האורחים המרצים והתבססה על עקרונות התזונה האיורוודית (מזון מלא, פחמימה, חלבון ושומן, כל ששת הטעמים הודגשו בארוחה: מתוק, חמוץ, מלוח, חריף, מר, עפיץ ועוד).


במהלך הארוחה ניתנה הרצאה קלילה על התזונה האיורוודית והתאמת העקרונות לתזונה הישראלית! ההרצאה התקיימה בצורת רב שיח ושאלות ותשובות ונשענה על פרטי המזון אשר הוגשו במהלך הארוחה.
 
לאחר כשעתיים מהנות, נפרדו המשתתפים, מלאים ושבעים ממגוון מטעמים ועשירים בידע מעשי וחשוב לגבי תזונתם ובעקרונות חשובים לשינוי ולשיפור בחירת המזונות.