בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


סדנת בישול ייעודית - בישול בריא

מכללת רידמן מזמינה אתכם לקורס חוויתי ומעמיק בנושא בישול בריא. בישול בריא הוא מרכיב עיקרי באורח חיים בריא ומאוזן והינו חלק אינטגראלי משיטות הטיפול בעולם התזונה הטבעית.
 

מטרת הקורס היא מתן כלים יישומיים להנחיית סדנאות בישול בריא, פיתוח מיומנויות בישול והכנת מזון בהתאמה למצבי בריאות וחולי כחלק בלתי נפרד מטיפול נטורופתי, היכרות עם מגוון חומרי הגלם שבמטבח הבריא, הכרת טכניקות בישול, כגון: הנבטה, אידוי ועוד
 

אוכל בריא נתפס פעמים רבות כלא טעים, כמזון לעשירים בלבד וכמזון הדורש השקעה מרובה. אלה הן חלק מהסיבות לאכילת מזון מהיר עתיר שומנים, סוכרים ומלח.


בקורס זה נלמד כיצד להפוך את ההמלצות התזונתיות שאנו נותנים כמטפלים להנחיות פרקטיות, קלות ובנות ביצוע לכל אחד ואחת. הקורס מעניק כלים כיצד  להעביר סדנאות לבישול בריא בנוסף להנחיות תזונתיות פרטניות, כיצד להפוך את המטבח הפרטי של כל אחד למטבח בריא, עשיר בטעמים; מגוון בתפריטים ובמתכונים מכל הסוגים; קל ונוח לתפעול ולהכנה – במילים אחרות: חוויה בריאה. בנוסף, הקורס ייתן כלים להתאמת התפריטים והמתכונים לצרכים ייחודיים של אנשים חולי סוכרת; חולים במחלות מעי דלקתיות; ילדים ועוד.


תכנית הלימודים  (40 ש"ל)

  • נכיר את חומרי הגלם ואת השימוש הקולינארי שלהם במטבח הבריא
  • נלמד כיצד אפשר להכין מנות וארוחות בריאות בקלות
  • נלמד כיצד להתאים את המנות למגבלותיהם התזונתיות של המטופלים, כגון מנות ללא לקטוז, מנות ללא גלוטן ועוד
  • נלמד איך לכתוב מתכון בריא
  • נלמד לבנות ולהעביר סדנת בישול

למי מיועד הקורס?
לנטורופתים וליועצים לאורח חיים בריא


 

אישור לימודים
למסיימים יוענק אישור לימודים מטעם מכללת רידמן.

 

 

 

השאירו כאן פרטים
או התקשרו

5284*

 

* פתיחת הקורס מותנית במספר נרשמים
* ייתכנו שינויים בסדר ההרצאות ובמרצים