בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


נפתחים בקרוב: קורסי Raw Food גורמה – מוסיפים חיים לאוכל

 

קורס Raw Food גורמה – מוסיפים חיים לאוכל
סדנאות לקהל הרחב ולמטפלים
נפתחות בקמפוסים: רמת אביב, חיפה וירושלים
מנחה: נירה שניידר .M.A

נפתחים בקרוב: קורסי Raw Food גורמה – מוסיפים חיים לאוכל

כנסו לפורום שלנו בסטארמד בתחום הRaw Food



Raw-Food הוא מזון צמחי חי, עתיר בערכי תזונה חיוניים וזמינים המספקים את כל צרכי הגוף. ניתן להכין ממנו שפע של מתכונים פשוטים, קלים להכנה וטעימים להפליא, בעלי כוח ריפוי אמיתי. הסדנה תשלב חומר עיוני מקיף ומעמיק הסוקר את עקרונות ה- 

Raw-Food ומסביר את חשיבות מזון זה לבריאות ומדוע הוא נחשב למזון המתאים ביותר לגוף האדם. במהלך הסדנה תוכלו לצפות בהדגמת מגוון עשיר של מתכונים ערבים לחיך כגון: פיצה, לזניה, פסטה, קציצות, קרייקרים, גבינות, מרקים, עוגות, גלידות ועוד, ולהתנסות בהכנתם באופן מעשי בפני תלמידי הכיתה. הסדנה תצייד אתכם בכלים מעשיים יישומיים לעקרונות ה- Raw Food שישמשו אתכם הן באופן אישי והן ככלי טיפולי.

 נפתחים בקרוב: קורסי Raw Food גורמה – מוסיפים חיים לאוכל

 בתמונה: "רו-קרקרס": קרקרים חיים עשויים זרעי פשתה, שומשום מלא, גזר, עגבניות ועשבי תיבול



תעודה
מסיימי הסדנה יקבלו תעודת מדריך קולינארי ל -
Raw-Food בהסמכת מכללת רידמן.

מנחת הקורס
נירה שניידר  - .M.A בתזונה הטבעית, מומחית ל Raw Food
בעלת ניסיון רב בריפוי ליקויי בריאות ועודף משקל דרך ניקוי גוף ותזונה נכונה. מומחית בהתאמת תוכנית תזונתית אישית לכל אינדיבידואל. עובדת באמצעות תוכנית תזונה ייחודית שאותה למדה ובה התמחתה בזמן שהותה בקליפורניה מהרופא הנודע דר' ברנרד מלצר, הרופא הקונבנציונאלי הראשון בקליפורניה שפיתח קליניקה לרפואה מונעת דרך שינוי הרגלי תזונה והרגלי אורח חיים.. קראו עוד על אודות נירה...

תאריכים ושעות:
קמפוס חיפה:
תאריך פתיחה לקורס 23.1.12 – יום ב' 9:00-11:30
*מפגש מבוא – 27.12.11 – יום ג' 18:00-20:30

קמפוס תל אביב- רמת אביב
תאריך פתיחה לקורס 24.1.12 – יום ג' 18:00-20:30
*מפגש מבוא – 30.12.11 – יום ו' במסגרת קפה ומאפה בקמפוס בירמיהו 10:00-13:00
ירושלים
תאריך פתיחה לקורס 25.1.12 – יום ד' 9:00-11:30
*מפגש מבוא – 21.12.11 – יום ד' 10:00-12:30

*עלות מפגשי המבוא 50 ש"ח לכיסוי הוצאות חומרי הגלם, לנרשמים הסכום יקוזז עם דמי ההרשמה.

שכר לימוד:נפתחים בקרוב: קורסי Raw Food גורמה – מוסיפים חיים לאוכל
2,100ש"ח

מבצע חם לחורף חם:
מחירים מפתיעים לקורסי החורף שלנו 1600 ש"ח ל-6 מפגשים


דמי הרשמה:
500 ש"ח יקוזזו משכר הלימוד.

תכנית הסדנה
הסדנה כוללת שישה מפגשים, בני שעתיים וחצי כל מפגש.מפגשי הסדנה יכללו חומר עיוני, צפייה והתנסות מעשית בהכנת מתכונים ורכישת מיומנויות בסיסיות של המטבח הצמחי
חי.

 

כמה מבוגרי הקורס מסכמים:
  • "קורס מעניין ומלא אינפורמציה ישומית, חוויה לימודית מומלצת ביותר..."

  • "נירה מורה מקצועית,  מעולה, מופלאה , מקסימה, נעימה  ונהדרת, מלאת ידע  רב ומקיף, מסורה וקשובה..."

  • "קורס מצויין,נהנתי מכל רגע..."

מתכון לדוגמא ממטעמי ה- Raw Food באדיבות נירה שניידר

 

כדורי חלבה     15 כדורים

11/2 כוס שקדים ( לא קלויים)

1/2 כוס טחינה גולמית

3 כפות דבש

כפית תמצית וניל

כף  אבקת קקאו אורגנית (ניתן להוסיף לפי טעם)

לערבב את השקדים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק

להוסיף טחינה, דבש, וניל ואבקת  קקאו  ולהמשיך לערבל עד לקבלת מרקם שלא נדבק לידיים

ליצור כדורים  ולהנות !

לפרטים נוספים ולהרשמה: info@reidman.co.il

נא ציינו בנושא המייל: לימודים מתקדמים




חי בריבוע - קראו את מאמרה החדש של נירה שניידר