בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


מדריך תזונתי למניעת הפרעות עיכול / לורה קנוף. הוצאת פוקוס, 2011


מדריך תזונתי למניעת הפרעות עיכול / לורה קנוף. הוצאת פוקוס, 2011


מעי האדם הוא הא?יבר הארוך, המורכב והבעייתי ביותר שיש לאדם. רק חלק מדרך התנהלותו של תהליך העיכול ברור לנו היום. מה שאנו יודעים שמספר לא קטן של מחלות של מערכת העיכול (ומחלות אחרות) נגרמות על ידי הרגלי אכילה פסולים ותזונה לקוייה.
ספר זה בא ללמדנו כיצד אפשר להימנע – או לטפל – בבעיות של מערכת העיכול באמצעות תזונה נכונה ונבונה.
בין תוכני הספר נפרשת לפנינו שורה של הפרעות הפוקדות רבים מאתנו והן במערכת העיכול. מה שמציינת מחברת הספר, לורה קנוף (יועצת תזונה מארצות הברית) שתפריט המזונות שונה מאדם לאדם. זאת ועוד, יש שורה ארוכה של מזונות מן הצומח אשר מי שמרבה בהם יכול למנוע התפתחות של הפרעות עיכול, או לטפל בהן.
כאמור, וכידוע, רוב מזונות האדם הטובים, הבריאים והמבריאים מצויים בצומח. מחברת הספר מעניקה לקוראיו גם שורה של מתכונים בריאים ומבריאים, וכולם מעולם הצומח.
ספר רב-עניין וחשיבות לכל אדם ואדם.

במידה ומישהו מעוניין לרכוש את אחד הספרים שנסקרים באתר מכללת רידמן, והספר אינו נמצא בחנויות הספרים, מומלץ לפנות ישירות להוצאה לאור. אצלם בודאי יימצא הספר המבוקש.