בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


הנחיות זן לטבח/ ברנרד גלסמן וריק פילדס. הוצאת ספרי הברירה הטבעית


הנחיות זן לטבח/ ברנרד גלסמן וריק פילדס. הוצאת ספרי הברירה הטבעית

הנחיות זן לטבח/ ברנרד גלסמן וריק פילדס. הוצאת ספרי הברירה הטבעית

מחבר הספר, ברנרד גלסמן, מוגדר כמדריך בודהיסטי פרובוקטיבי שמגיש לקורא את חוכמת הזן לשימוש יום יומי, לאלה הקשורים לעסקים, לחיי הרוח, במטבח ובחיים בכלל. פרקי הספר מוגשים כתפריט אוכל ובו מנות מנות, אבל אין מנות אלה קשורות כלל ועיקר למזון אלא שהן מביאים לקורא ברוח הזן הבודהיסטי מתכונים לנשמה, ללמידה, לחיים, לשינוי חברתי ולקהילה. לפנינו ראייה מעניינת של זויות שונות של החיים, כאשר הזן הוא חוט השדרה בראיית חיים זו.