ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


סדנאות בישול ייעודיות

 

קורס זה יקנה לכם את היסודות התאורטיים והחווייתיים של בניית סדנאות בישול לפי צרכים ייעודיים של קהלי יעד שונים: חולי סוכרת, חולי לב, אנשים הסובלים מאי סבילות לגלוטן, חולים אונקולוגים ולאוכלוסיות בריאות כמו: ילדים, הגיל השלישי וסדנאות בישול במקומות עבודה בקהילה. הקורס זה יקנה לכם את היכולת להנחות מטופלים בהכנת מזונות בריאים ומותאמים אישית. ובמקביל להעביר את התכנים הללו לקבוצות שונות בסדנאות בישול ייעודיות, תחום תעסוקה מבוקש ביותר בשוק כיום. הקורס כולל 2 שיעורים מתוקשבים מאלפים ומרתקים עם השף צחי בוקששתר שמביא את ניסיונו העשיר בתכנון, הקמה ושיווק סדנאות בישול.

 

 

בין נושאי הלימוד (40 ש"ל פרונטלים + 20 ש"ל מתוקשבים):

  • המטבח הבריא ואסטרטגיות להעברת סדנאות בישול
  • מזון ללא גלוטן
  • תזונת raw food וסדנת שייקים ירוקים למחלות כרוניות וכחלק מתהליכי ניקוי
  • תוזנה לסוכרת
  • תזונה דלת פחמימות
  • מתוקים בריאים וקינוחים
  • מקרוביוטיקה
  • תזונה לחולים אונקולוגים

 

למי מיועד הקורס:

לבוגרי שנה ראשונה לפחות בנטורופתיה, מסלולי תזונה טבעית, הרבליסט קליני, דיאטנים ודיאטניות מוסמכים מכלל המכללות המוכרות על ידי האיגוד המקצועי.

 

מועד הקורס:

הקורס מתקיים בכל הקמפוסים של המכללה במועדים שונים

 

להרשמה ניתן לשלוח הודעה בווטצאפ: 03-7207951 | או להתקשר ל: 6290* או למלא את הפרטים מטה