ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


מתכון חגיגי לטו בשבט: עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים

מתכון מאת מגמת תזונה טבעית – ייעוץ לאורח חיים בריא.

 

מתכון חגיגי לטו בשבט: עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשיםט"ו בשבת הוא חגם של הפירות היבשים. הפירות היבשים משתלבים נהדר בבישול, אפייה וסלטים ומוסיפים להם מתיקות, טעמי אדמה וקראנצ'יות. כאן שילבתי אותם בעוגיות ביסקוטי שהולכות נהדר עם תה וקפה.

1 עוגייה = ל- 80 קלוריות לערך, שהן מנת לחם/פחמימה אחת


מצרכים

  • כוס קמח מלא
  • כוס קמח כוסמין / ניתן להמיר בקמח רגיל
  •  3/4 כוס דבש
  • כפית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים גס
  • 1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
  • חצי כוס חמוציות (ללא סוכר)


הוראות הכנה


1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

2. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הדבש והמלח

3. מוסיפים את הביצים, את החלמונים ואת תמצית הווניל ומערבבים עד שמתחיל להיווצר בצק. מוסיפים את האגוזים והחמוציות ומערבבים לתערובת אחידה.

4. מחלקים את הבצק ל-2 ויוצרים מכל חצי כיכר. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (במרווח אחד מהשני) ואופים כ- 25 דקות / עד שהכיכרות מזהיבות מבחוץ. מצננים לחלוטין.

5. מורידים את טמפרטורת התנור ל- 150 מעלות

6. פורסים את הכיכרות לאחר שהתקררו לפרוסות בעובי כ- 5 ס"מ, מסדרים על רשת אפייה ואופים כ- 10 -15 דקות נוספות עד שהביסקוטי יבשים.

 

לבריאות ובתיאבון!