ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


מתכון החודש


מתכון החודש:
קינואה עם עלים ירוקים וחמוציות ברוטב יוגורט עיזים

6 מנות

מצרכים:

כוס קינואה שטופה

כוס וחצי מים

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/3  כוס שמיר קצוץ

1/3  כוס נענע קצוצה

1/4 כוס חמוציות

1/3  כוס גרעיני חמניות


לרוטב:

כוס יוגורט עיזים

 2 כפות שמן זית

שן שום כתושה

מעט נענע קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מכניסים את הקינואה השטופה לסיר, מוסיפים את המים וממליחים. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה. לאחר כ-5 דקות, מוסיפים את הפלפל ואת החמוציות.
לאחר שכל המים נספגו מוסיפים את השמיר ומורידים מהאש.
בהגשה מוסיפים את הנענע ואת גרעיני החמניה.

הכנת הרוטב
מערבבים יחד את כל החומרים ומגישים כתוספת לקינואה.