ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


הידעת כי?...לא תמיד בריא לאכול את הפירות היבשים

הידעתם כי ...

   ט"ו בשבט הגיע ויש צורך בידיעה כי לא תמיד בריא לאכול את הפירות היבשים, וכמובן הידעת כי?...לא תמיד בריא לאכול את הפירות היבשיםצימוקים. לפניכם פירוט על איזה גורם צריך לחשוב כאשר אתם קונים צימוקים.  פירות יבשים אורגניים גדלים ללא דישון וריסוס והם מיובשים בשמש באופן טבעי או בעזרת אוויר חם. לעומתם, פירות יבשים לא אורגניים הם מרוססים ובנוסף לריסוס הם מיובשים בעזרת צריבה בגופרית או באמצעות כימיקלים.

E220 - גופרית דו חמצנית: לתיקון צבע הפרי - משמשת בתעשיית המזון להארכת חיי מדף, שימור, הלבנה וחיטוי של מזון. עלולה לגרום לאסטמה וקשיי נשימה ותופעות אלרגיות. 

לידיעתכם- חומר זה גורם: סרטן, כאבי ראש , הפרעות עיכול והרס ויטמין B12

חשוב לציין כי לא קיים צימוק בהיר אורגני  כאשר מייבשים ענבים ירוקים האנזימים, שהינם חלבונים (אוקסידאזות) אשר נמצאים בתוך הענב עצמו גורמים להשחרה שלו כאשר הינו נמצא בתהליך של ייבוש.