ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


מתכון- סלט מלפפונים ואצות וואקמה

 

מתכון- סלט מלפפונים ואצות וואקמה

המרכיבים (4 מנות): מתכון- סלט מלפפונים ואצות וואקמה

5 מלפפונים בינוניים

100 גרם אצות וואקמה מושרות

8 עבניות שרי

3 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, חתוך לרצועות דקות מאוד

רוטב פונזו:

3/4 כוס מירין

3/4 כוס רוטב סויה

1/2 1 כפות מולסה

1/2 כף שמן שומשום כהה

רוטב קאפה:

1 גזר

1 בצל

3/4 כוס רוטב סויה

1/2 כוס מולסה

1/2 כוס חומץ אורז או רגיל

אופן ההכנה:

1. חוצים את המלפפונים, מוציאים את הגרעינים ופורסים לרוחב. חוצים את עגבניות השרי.

2. ממלאים קערה אישית עד מחציתה במלפפונים ואת החצי השני ממלאים באצות וואקמה. מניחים את העבניות ומפזרים מעל את הג'ינג'ר הטרי.

3. רוטב פונסו: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה עד להמסת הסוכר ויוצקים על הסלט.

4. רוטב קאפה: את הגזר והבצל טוחנים במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב מעל הסלט.

 

 

נכתב ע"י רותם אוניקובסקי, סטאז'רית בקלינקת תזונה