ביה"ס לרפואה טבעיתבית הספר לרפואה סיניתביה"ס לתרפיות מגעלימודי פסיכותרפיה הוליסטיתבית הספר לאימון הוליסטי (קואצ'ינג) ו-NLP בית הספר לקורסי המשך למטפליםחטיבת לימודי רפואה מערבית ומדעיםסגל ההוראה
טיפול בתפישת המטאיזם™קורסי הכשרה והסמכה מקצועית

בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


מתכון נוגד דיכאון: דייסת שיבולת שועל

 

דייסת שיבולת שועל

מצרכים:מתכון נוגד דיכאון: דייסת שיבולת שועל

2 כוסות שיבולת שועל

1 תפוח עץ

1 אגס

חופן צימוקים

חופן חמוציות

חופן שקדים

חופן אגוזי מלך

כפית קינמון

2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בקומקום ותוך כדי, חותכים תפוח ואגס לקוביות קטנות. את הקוביות שמים בסיר ביחד עם צימוקים וחמוציות, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ושמים את הסיר על הגז.

לאחר מכן חותכים בצד את השקדים ואגוזי המלך. כשהמים מגיעים לרתיחה בסיר בוחשים עוד 2 דקות ומוסיפים את 2 כוסות שיבולת השועל ( אפשר אפילו 2.5-3 כוסות שיבולת שועל, תלוי לאיזה מרקם רוצים להגיע, יותר או פחות נוזלי), תוך כדי בחישה, ומנמיכים את האש.  בשלב הזה ניתן להוסיף חצי כוס חלב לפי הצורך, אפשר גם לא להוסיף אותו כלל. תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואגוזי המלך החתוכים. ממשיכים לבחוש על אש קטנה עוד 2 דקות ואז סוגרים את האש. שמים כפית קינמון ומערבבים טוב טוב. לאחר מכן שמים 2 כפות סילאן, ומערבבים.

עכשיו ניתן להגיש את הדייסה, בתיאבון.