קורס Raw Food גורמה מוסיפים חיים לאוכל
סדנאות לקהל הרחב ולמטפלים
נפתחות בקמפוסים: רמת אביב, חיפה וירושלים
מנחה: נירה שניידר .M.A
כנסו לפורום שלנו בסטארמד בתחום הRaw Food
Raw-Food הוא מזון צמחי חי, עתיר בערכי תזונה חיוניים וזמינים המספקים את כל צרכי הגוף. ניתן להכין ממנו שפע של מתכונים פשוטים, קלים להכנה וטעימים להפליא, בעלי כוח ריפוי אמיתי. הסדנה תשלב חומר עיוני מקיף ומעמיק הסוקר את עקרונות ה-
Raw-Food ומסביר את חשיבות מזון זה לבריאות ומדוע הוא נחשב למזון המתאים ביותר לגוף האדם. במהלך הסדנה תוכלו לצפות בהדגמת מגוון עשיר של מתכונים ערבים לחיך כגון: פיצה, לזניה, פסטה, קציצות, קרייקרים, גבינות, מרקים, עוגות, גלידות ועוד, ולהתנסות בהכנתם באופן מעשי בפני תלמידי הכיתה. הסדנה תצייד אתכם בכלים מעשיים יישומיים לעקרונות ה- Raw Food שישמשו אתכם הן באופן אישי והן ככלי טיפולי.
בתמונה: "רו-קרקרס": קרקרים חיים עשויים זרעי פשתה, שומשום מלא, גזר, עגבניות ועשבי תיבול
תעודה
מסיימי הסדנה יקבלו תעודת מדריך קולינארי ל - Raw-Food בהסמכת מכללת רידמן.
מנחת הקורס
נירה שניידר - .M.A בתזונה הטבעית, מומחית ל Raw Food
בעלת ניסיון רב בריפוי ליקויי בריאות ועודף משקל דרך ניקוי גוף ותזונה נכונה. מומחית בהתאמת תוכנית תזונתית אישית לכל אינדיבידואל. עובדת באמצעות תוכנית תזונה ייחודית שאותה למדה ובה התמחתה בזמן שהותה בקליפורניה מהרופא הנודע דר' ברנרד מלצר, הרופא הקונבנציונאלי הראשון בקליפורניה שפיתח קליניקה לרפואה מונעת דרך שינוי הרגלי תזונה והרגלי אורח חיים.. קראו עוד על אודות נירה...
תאריכים ושעות:
קמפוס חיפה:
תאריך פתיחה לקורס 23.1.12 יום ב' 9:00-11:30
*מפגש מבוא 27.12.11 יום ג' 18:00-20:30
קמפוס תל אביב- רמת אביב
תאריך פתיחה לקורס 24.1.12 יום ג' 18:00-20:30
*מפגש מבוא 30.12.11 יום ו' במסגרת קפה ומאפה בקמפוס בירמיהו 10:00-13:00
ירושלים
תאריך פתיחה לקורס 25.1.12 יום ד' 9:00-11:30
*מפגש מבוא 21.12.11 יום ד' 10:00-12:30
*עלות מפגשי המבוא 50 ש"ח לכיסוי הוצאות חומרי הגלם, לנרשמים הסכום יקוזז עם דמי ההרשמה.
שכר לימוד:
2,100ש"ח
מבצע חם לחורף חם:
מחירים מפתיעים לקורסי החורף שלנו 1600 ש"ח ל-6 מפגשים
500 ש"ח יקוזזו משכר הלימוד.
תכנית הסדנה
הסדנה כוללת שישה מפגשים, בני שעתיים וחצי כל מפגש.מפגשי הסדנה יכללו חומר עיוני, צפייה והתנסות מעשית בהכנת מתכונים ורכישת מיומנויות בסיסיות של המטבח הצמחי חי.
כמה מבוגרי הקורס מסכמים:
-
"נירה היא מורה מצויינת , המעבירה את הידע בצורה מדהימה , מובנת ומאפשרת לנו להבין לעומק ולהעריך את חשיבות התזונה הבריאה בכלל ואת הרו פוד בפרט .
הנושא הוא נושא חדש יחסית והשינוי החשיבתי הוא גדול אך עם זאת נירה מציגה את הדברים בצורה הטובה ביותר ונותנת לתלמידים את היכולת להבין את מהות הרו פוד ולהתחבר אליו עם מתכונים מדהימים ופשוטים להכנה .
אני יכולה לסכם ולהגיד שאני מאוד מאוד מרוצה מהקורס , נהנהתי , הועשרתי מאוד והצלחתי לעשות שינויים תזונתיים גדולים בחיי.
אני ממליצה בחום לכל מי שרוצה ללמוד על תזונת העתיד להגיע לקורס הזה ..
אושרת ריידר -
"בתור אחת שמכירה את נירה מקרוב ועבדה איתה, אני יכולה להגיד לכם שנירה היא מטפלת מסורה ושופעת ידע שרק רוצה להעביר אותו ולחלוק אותו עם כל מי שרק חפץ בכך. אני הייתי אסיסטנטית של נירה בקורס RAW FOOD ועברתי איתה סדנת ניקוי ושיקום הגוף מרעלים ונהניתי מכל רגע ,למדתי והחכמתי ממנה המון גם לחיים וגם לתחום הטיפול שבו אני עוסקת.
ממליצה בחום על הקורס, הוא תרם לי המון ידע ובטח בתוספת של נירה כמרצה.
מיכל אושרוביץ -
"נירה מביאה איתה נסיון של שנים , בעבודה בחו'ל יש לה סובלנות ורצון להעביר את הידע מתוך שליחות אמיתית ובצורה מקצועית ומובנת לכל .
המון טיפים בנושא , שלא כתובים בשום ספר או "גוגל" פשוט מהרקע העשיר שיש לה בתחום מומלץ ביותר"
יוסי רג'ואן -
-
"אחרי 3 שנים של לימודי תזונה טבעית נפתח לי חלון חדש נוסף, נירה היא מעיין שופע ידע וניסיון מומלץ בחום למי שרוצה להתקדם עוד שלב לחיים בריאים"
סיגלית לוי דרורי.
מתכון לדוגמא ממטעמי ה- Raw Food באדיבות נירה שניידר
כדורי חלבה 15 כדורים
11/2 כוס שקדים ( לא קלויים)
1/2 כוס טחינה גולמית
3 כפות דבש
כפית תמצית וניל
כף אבקת קקאו אורגנית (ניתן להוסיף לפי טעם)
לערבב את השקדים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק
להוסיף טחינה, דבש, וניל ואבקת קקאו ולהמשיך לערבל עד לקבלת מרקם שלא נדבק לידיים
ליצור כדורים ולהנות !
לפרטים נוספים ולהרשמה: info@reidman.co.il
נא ציינו בנושא המייל: לימודים מתקדמים
חי בריבוע - קראו את מאמרה החדש של נירה שניידר