בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


ספר החודש: הסוד השוויצרי לבריאות מיטבית


ספר החודש: הסוד השוויצרי לבריאות מיטבית

הדרך הטבעית לניקוי רעלים, לחיזוק המערכת החיסונית, לשיפור החיוניות ולזירוז הירידה במשקל.

 
מאת: ד"ר תומאס ראו עם סוזאן ווילר

ד"ר תומאס ראו (המכונה "המוצרט של הרפואה"), רופא שוויצרי מוביל בתחום הרפואה האלטרנטיבית, חושף בפני הציבור את סוד הבריאות הטבעית, שמושך אל מרפאתו הידועה שבשוויץ מטופלים רבים מכל רחבי העולם. בספר זה מתווה ד"ר ראו תוכנית תזונתית המבוססת על מחקרים מדעיים עדכניים ביותר ועל עקרונות מוכחים של בריאות טובה ומפרט למעלה מ-100 מתכונים בריאים וטעימים. במשך למעלה מ-50 שנה, מגיעים אנשים מכל קצווי העולם למרפאת פרצלזוס שבצפון שוויץ. במרפאה זו, הם לומדים להכיר את הדיאטה המיוחדת של ד"ר ראו, שמסייעת להתחדשות ולניקוי גופני, למניעת מחלות ולריפוין. התוכנית התזונתית של ד"ר ראו ידועה ביכולתה לסייע רבות לחולים במחלות כרוניות רבות, בין אם דלקתיות או אוטו-אימוניות. עם זאת, התוכנית מתאימה גם לאנשים בריאים, שרוצים לשמור על בריאותם הטובה לאורך שנים.

הרפואה הביולוגית, שד"ר ראו הוא ממוביליה, מתמקדת בגוף כמכלול. רפואה זו מחפשת את הגורמים האמיתיים למחלות ומספקת פתרונות בריאותיים כוללים, שאינם מתמקדים רק בסימפטומים. זו רפואה המשלבת בין תרופות עתיקות שיעילותן הוכחה כבר לפני שנים רבות לבין שיטות אבחוניות וטיפוליות מודרניות.

ד"ר דן קרת, רופא ונטורופת: "ד"ר ראו מאמין ביכולת הגוף לרפא את עצמו. הוא מנסה לאתר ולטפל בסיבות האמיתיות של מחלות ולא לדכא סימפטומים חיצוניים, הוא מאציל אחריות על מטופליו, הוא מדגיש מניעה ומלמד ונותן למטופליו כלים לבצע את פעולת ההבראה. ספרו של ד"ר ראו מעניק תקווה לרבים מאתנו לחיים בריאים ומהנים יותר, וכל זאת בדרך טעימה, נעימה ורכה".

ד"ר תומאס ראו (M.D.) סיים את לימודי הרפואה באוניברסיטה של ברן. עבד בבית חולים כרופא פנימי וראומטולוג וכיהן כמנהל הרפואי של מרפאה שוויצרית לראומטולוגיה. בשנת 1992, נכנס לתפקידו כמנהל הרפואי של Paracelsus Clinic Lustmuhle, לאחר שלמד רפואה טבעית. ד"ר ראו הוא המייסד והנשיא של
"The Swiss Homotoxicological and Regulative Therapy Society". מאמריו זכו לפרסום נרחב והוא מרצה מבוקש ברחבי העולם.

סוזאן ווילר

, מומחית לתזונה בריאה, עורכת לשעבר של כתב-עת על תזונה ומחברת של שמונה ספרים על בישול, תזונה וכושר גופני.