בואו נדבר על
העתיד המקצועי שלכם


עבודות חקר של סטודנטים

 

 

תחקיר בנושא מזון חי ונא בהנחיית ציפי קדוש

תחקיר בנושא מזון חי ונא בהנחיית ציפי קדוש

לפניכם עבודת מחקר על סימון דר במפעל "זרעים" בקיבוץ חוקוק שערכו הסטודנטים שלנו בקורס מבוא לתזונה טבעית: גדעון כינר, מלי פיסלוביץ ושרית לוי, אשר היו שותפים לכל שלבי העבודה תוך כדי תשאול וראיון מלא המשתף אותנו בדרך העבודה ובעיקר במסר המ...
מוצרי דבש מיוחדים של מעבדות צוף גלובוס

מוצרי דבש מיוחדים של מעבדות צוף גלובוס

מדהים מה שניתן להפיק מדבש הדבורים- הסטודנטיות דולי טובול ולובה ויסמן חקרו את מוצרי הדבש המיוחדים של מעבודת צוף גלובוס והממצאים המפתיעים במצגת שלפניכם. העבודה הוגשה במסגרת קןרס בתזונה בקמפוס כנרת, בהנחיית ציפי קדוש....
מדריך ירוק לצריכת מזון עפ'י עקרונות המאקרוביוטיקה

מדריך ירוק לצריכת מזון עפ"י עקרונות המאקרוביוטיקה

דנה, ענבל והגר סטודנטיות בקורס לתורת המזון הטבעי בקמפוס כנרת הכינו מדריך יפהפה שבו הן מסבירות מדוע הן אוהבות ונמשכות אל תפיסת העולם המאקרוביוטית, מה יש בה וכיצד ניתן לחיות על-פיה. מנחת הקורס: ציפי קדוש....
הדברה קונבנציונאלית ואורגנית

הדברה קונבנציונאלית ואורגנית

לפניכם מצגת מאירת עיניים ועיקרי עבודת החקר של רוני כהן, רוני רותם ותרצה הוכברג בנושא הדברה קונבנציונאלית ואורגנית. העבודה הוגשה במסגרת הקורס "תורת המזון הטבעי בגישה הוליסטית" , בהנחיית ציפי קדוש משלוחת חיפה....
תעשיית הלחם בישראל

תעשיית הלחם בישראל

כיצד משפיעה מודעותו של הצרכן הישראלי לאוכל בריא, על תעשיית הלחם בישראל? אסנת פרל, סטודנטית בקורס לתזונה הוליסטית יצאה וחקרה ולהלן מסקנותיה המעניינות. מנחת הקורס: ציפי קדוש משלוחת חיפה. ...
סה"כ: 5